.
Select Page

V sredo, 11. 12. 2019, bodo potekale govorilne ure na razredni stopnji in v četrtek, 12. 12. 2019, na predmetni stopnji, obakrat od 17.00 do 18.30 ure.

V sredo bodo odsotne učiteljice Tina Račnik, Klaudija Pahor, Alenka Kavčič, Mateja Šebenik in Tina Svete na podružnici. Odsotna bo tudi učiteljica 4.b Mateja Gladek, za informacije se lahko obrnete na učiteljico Ellen Šerjak. Irena Sbil, učiteljica TJA in OPB, bo to sredo imela popoldanske govorilne ure v zbornici na matični šoli na Brezovici. V sredo bo sta imeli govorilne ure tudi Telopea Matjašič Petrena, učiteljica OPB in MAT in Barbara Muhuč, učiteljica GEO, DKE in OPB.

V četrtek, 12. 12. 2019, bodo odsotni učitelji Alenka Doria Peternel, učiteljica MAT in FIZ ter razredničarka 9. a, Melita Sodnik, učiteljica ZGO in DKE ter razredničarka 6. c in Stojan Možina, učitelj MAT. Katja Polanc, učiteljica OPB in KEM, bo tokrat imela govorilne ure v zbornici na matični šoli na Brezovici, in sicer v četrtek, 12. 12. 2019.

Hkrati starše obveščam, da smo s tem tednom spremenili oznake učilnic na predmetni stopnji. V prehodnem obdobju bodo zato prostori označeni na star in nov način. Oznake učilnic si boste lahko pogledali na panoju v avli ter na vratih pri zbornici.

Hvala za razumevanje.

(Skupno 345 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost