.
Select Page

Učenci 4.b in 4.d si bodo v ponedeljek, 9.1. 2023, ogledali Slovenski šolski muzej in doživeli učno uro naših pradedkov in prababic – LEPO VEDENJE. Učenci v šolo pridejo ob običajni uri. Z delom bomo zaključili ob 13.00. S seboj naj imajo bidon z vodo in nahrbtnik, v katerega bodo spravili šolsko malico. Prinesejo naj tudi copate, peresnico, zvezek za DRU in učbenik za DRU.

Učenci 4.a in 4.c si bodo v torek, 10.1. 2023, ogledali Slovenski šolski muzej in doživeli učno uro naših pradedkov in prababic – LEPOPIS. Učenci v šolo pridejo ob običajni uri. Z delom bomo zaključili ob 13.00. S seboj naj imajo bidon z vodo in nahrbtnik, v katerega bodo spravili šolsko malico. Prinesejo naj tudi copate, peresnico, zvezek za DRU in učbenik za DRU.

Učenci 4.g si bodo v sredo, 11.1. 2023, ogledali Slovenski šolski muzej in doživeli učno uro naših pradedkov in prababic – ROČNA DELA. Učenci v šolo pridejo ob običajni uri. Z delom bomo zaključili ob 13.00. S seboj naj imajo bidon z vodo in nahrbtnik, v katerega bodo spravili šolsko malico. Prinesejo naj tudi peresnico, zvezek za DRU in učbenik za DRU.

(Skupno 112 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost