.
Select Page

Ogled oddaje Male sive celice v soboto, 19.11.2022 ob 9.50 na RTV (Slo1)

Vljudno vabljeni na ogled oddaje Male sive celice, v kateri tekmuje tudi ekipa OŠ Brezovica pri Ljubljani.

Na predizbor se je prijavilo 298 ekip iz celotne Slovenije. Že v prvem tednu po prijavi nas je čakal pisni test, ki smo ga zaradi razmer opravili preko spleta. Obe ekipi sta se super odrezali, najboljša pa je v naši regiji dosegla 4. mesto in se tako uvrstila v naslednji krog. V zmagovalni ekipi so sodelovali kapetanka Ela Sosič ter Eva Stegel in Julija Bajec.

V naslednjem krogu nas je čakalo prvo soočanje z nasprotno ekipo, ki smo ga imeli na OŠ Rodica. Na ustnem delu smo premagali OŠ Vodice in se uvrstili v studijski del tekmovanja, kamor se od 298 uvrsti le 32 najboljših ekip v državi. Še preden se je poleglo navdušenje nad zmago, smo prejeli datum za snemanje. Vznemirjenje, ki smo ga doživljali ob tem, je bilo nepozabno. Veselili smo se dragocene izkušnje, ki nas je še čakala.

Oddaja je potekala drugače, kot smo navajeni iz prejšnjih sezon, saj smo končno lahko v studio povabili tudi najbolj zveste navijače. Oddaja, kot se boste lahko tudi sami prepričali, bo zelo zanimiva in seveda napeta.

Učenke so bili pri svojem nastopu suverene, samozavestne, pokazale so izjemno veliko znanja ter se ob krasni izkušnji veliko naučile in zabavale. Vsekakor smo na učenke, ki so vrhunsko zastopale barve naše šole, zelo ponosni, ob krasni uvrstitvi pa jim še enkrat čestitamo.

Kako so se odrezale tekmovalke in navijači v oddaji, pa si lahko pogledate v soboto. Prijeten ogled.

Ponosna mentorica Malih sivih celic Lidija Pečjak Zgonc

(Skupno 632 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost