.
Select Page

Spoštovani Petkarji.

Sporočamo vam veselo novico. Petka za nasmeh je na naši šoli prisotna že tretje leto, in prav vsako leto se lahko pohvalimo z večjim številom tistih, ki vam je mar.

V tem šolskem letu vas v projektu Petka za nasmeh sodeluje kar 70!

Z vašo pomočjo smo letos 13 učencem naše šole omogočili brezplačno obiskovanje malic in kosil ter ostalih stroškov, povezanih s šolo. Z vašo dobro voljo ste med učence podelili kar 3745 eur, organizacija Petka za nasmeh pa nam je prišla nasproti do številke 5445 eur.

Prav lepo je videti toliko iskrivih oči tistih, ki pomoč najbolj potrebujejo.

 

Iskreno se vam zahvaljujemo, da ste se odločili za pomoč, ki je namenjena izbranim otrokom.

Veselimo se sodelovanja z vami tudi vnaprej in vas lepo pozdravljamo.

Svojo potrditev za sodelovanje tudi v letošnjem šolskem letu lahko sporočite na lidija.pecjak@os-brezovica.si. Veselimo se novih nasmehov tudi v tem šolskem letu.

Hvala!

Ravnateljica OŠ Brezovica pri Ljubljani  in šolska svetovalna služba

 

»Ena sama sveča lahko prižge na tisoče sveč, pa se ne bo prej ugasnila. Sveča nikoli ne ugasne, če jo delimo.« (Siddhartha Gavtama)

 

In še vabilo za vse nove sodelujoče: Več o projektu lahko preberete na spletni strani: http://www.petkazanasmeh.si/o-nas/.

Ker želimo s projektom nadaljevati in pomagati otrokom, vas tudi v tem šolskem letu vabimo k sodelovanju – tudi vse tiste, ki bi se želeli projektu na novo pridružiti. Svojo odločitev lahko sporočite na zgornji naslov.

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost