.
Select Page
  1. Zaradi prometnih zastojev na primorski AC je prihod na Brezovico predviden ob 16.00.

1. DAN:

Lep, uspešen in poln dan je za nami. Prišli, se razdelili v skupine, plavali, jedli, plavali, pripravili kajake in se vozili z njimi, se igrali na plaži, klepetali, zvečer pa se odpravili še na nočni pohod z lučkami med vinogradi v Ankaran na sladoled. Naj nas ta poln dan čimprej uspava.

2. DAN:

Začeli smo ga z iskanjem skritega zaklada. Vsi smo bili zelo uspešni. Dan smo nadaljevali s plavanjem po skupinah, učenjem, utrjevanjem in urjenjem novih plavalnih tehnik in veščin. Popoldne so fantje igrali tudi nogomet, dekleta pa so jim tekmo popestrile s plesnimi nastopi. Nadaljujemo lepe poletne dni na morju,

3. DAN:

Tretji sončen dan, podaljšano poletje, za nami. Pridno smo trenirali tehnike, se družili, veslali, zvečer pa zaplesali z najbolj norimi frizurami.

4. DAN:

Današnji dan je bil namenjen preizkusu plavanja. Vsak se je potrudil po svojih najboljših močeh in nam prikazal svoje najboljše plavanje. Prosti čas smo preživeli ob družabnih igrah, lovljenju rib, raziskovanju po morskem dnu. Prav posebno presenečenje nam je pripravil Tarig Yacoub – Temporary Tattoo World, ki nam je podaril glitter tatuje in vse kar je potrebno, da so le-ti zasijali na naši koži.

5. DAN:

Danes so učeuce prejeli potrdila o osvojeni plavalni tehniki. Pred nami je še ogled mesta Piran in povratek proti domu. Planiran prihod na Brezovico je ob 15.30. Če bodo kake spremembe prihoda, bomo le-te objavljali.

Slike govorijo svojo zgodbo…

(Skupno 1.163 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost