.
Select Page

Dragi starši!
Že peto leto zapored smo se odločili, da nadarjenem učencem na OŠ Brezovica med drugim ponudimo tudi vikend tabor, na katerem bodo raziskovali, se učili, razvijali svoje talente, odkrivali nove interese in še veliko več. Ker bi jim v ta namen želeli ponuditi čim več zanimivih aktivnosti, delavnic in predavanj, smo se odločili, da k sodelovanju povabimo tudi vas, starše. Zavedamo se, da ste tudi vi polni znanj in raznolikih veščin, s katerimi morda navdušite tudi naše učence. Če imate idejo, kako bi se nam pridružili, ali si le želite sodelovanja, pa ne veste točno, kako se tega lotiti, nas kontaktirajte in z veseljem bomo poiskali skupno pot.

Ker je naš interes, da tabor ponudimo čim širši skupini nadarjenih učencev, poskušamo stroške tabora kar se da zmanjšati. V ta namen vam lahko ponudimo le povrnitev stroška nakupa pripomočkov, ki jih boste za vašo delavnico potrebovali.

5. vikend tabor za nadarjene bo potekal na OŠ Brezovica v petek popoldne in soboto cel dan, 1. in 2. februarja 2019.

Vsa dosedanja leta se nam je pridružilo že veliko staršev, ki so obogatili program in našim učencem dodali nekaj izjemnih izkušenj in znanj.

Vaš interes za sodelovanje nam lahko sporočite na spodnji naslov:

lidija.pecjak@os-brezovica.si

Veselimo se sodelovanja z vami!

Lidija Pečjak Zgonc in Barbara Kavčnik Rogelj, organizatorki tabora

(Skupno 175 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost