.
Select Page

Spoštovani starši, učenci in zaposleni OŠ Brezovica pri Ljubljani,

 Vabimo vas na prijetno in zabavno ustvarjalno druženje – na naši šoli bomo v soboto, 21. 10., zaključili priprave za največjo sestavljeno risbo (kolaž)  na svetu

Približno 400 kvadratnih metrov največjega kolaža na svetu je že pripravljenega, v šoli pa nas čaka še okoli 25.000 risb, slik in odtisov, ki so jih ustvarili otroci, odrasli in starejši iz vse Slovenije. V soboto bomo s skupnimi močmi lepili te izdelke na pole lepenke. Naša ustvarjalna akcija bo potekala takole:

  • od 9.00 do 13.00 priprava in lepljenje likovnih izdelkov na lepenko,
  • od 15.00 do 19.00 priprava in lepljenje likovnih izdelkov na lepenko (najbolj zagnani bomo po potrebi lepili, dokler ne bo polepljeno vse).

Vabimo vas, da se akcije udeležite v čim večjem številu, saj bomo le z mnogo rokami uspeli uresničiti zastavljeni cilj. Da na Brezovici nismo od muh, pove že to, da smo organizirali največji slovenski likovni dogodek: v projektu Skupaj smo večji, v okviru katerega nastaja največji kolaž na svetu, smo namreč na naši šoli zbrali že skoraj 30.000 risb, slik in odtisov iz več kot 400 vrtcev, šol, centrov starejših in od drugod.

Do tega, da bodo naši šolarji sestavili največji kolaž na svetu, rabijo le še nekaj naše pomoči: da jim pomagamo pripraviti pole lepenke z likovnimi izdelki. (Zaradi slabe vremenske napovedi največjega kolaža žal ne bodo mogli sestaviti že v nedeljo, predvidoma ga bomo – odvisno od vremena – sestavili v prihodnjem tednu.)

Vabimo vas, da se pridružite in pomagate pri nastajanju naaaaaaj likovnega izdelka. S sabo prinesite čim več delovnih rok in dobro voljo. Potrebščine so na šoli, če pa za vsak primer prinesete s sabo kakšen čopič debeline 2 do 4 cm in kaj lepila mekol za papir, pa tudi ne bo nič narobe.

 

Lepo pozdravljeni,

 

Kristijan Musek Lešnik

Vodja projekta Skupaj smo večji

Meta Trček

Ravnateljica OŠ Brezovica pri Ljubljani

 

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost