.
Select Page

V četrtek, 8.12.2022, bo na šoli potekal že tradicionalni Kino dan v organizaciji Otroškega parlamenta, ki bo imel tudi letos dobrodelno noto, saj bomo z zbranimi prispevki pomagali pri nakupu stvari, ki jih v parlamentu prepoznamo kot potrebne za šolski prostor. Ob zadnji akciji smo dodatno opremili učilnico gospodinjstva in tako več učencem omogočili aktivno sodelovanje pri pouku gospodinjstva.

Učenci od 4.-9. razreda, ki že imajo vstopnice, si bodo lahko ogledali izbrani film ob 18.00 uri. Film se bo končal predvidoma ob 20.00 uri, vmes pa bomo imeli odmor. V času dogodka bo zagotovljeno varstvo vseh obiskovalcev kina, zato so lahko učenci in starši glede tega brez skrbi.

Učenci bodo po končanem filmu odšli domov oz. bodo starše počakali v avli šole ali pred šolo oz. kakor bodo dogovorjeni.

Starši lahko informacije dobite na dan dogodka od 17.45 dalje dobite na številki 031 767 386, učenci pa bodo v namene obveščanja staršev lahko uporabili svoje telefone.

Predstavniki Otroškega parlamenta so v namene pomoči pri organizaciji dogodka lahko prisotni med 16.00-21.00 oz. glede na to, koliko časa imajo ter kako so se dogovorili s starši.

Predstavniki otroškega parlamenta z mentoricama

(Skupno 197 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost