.
Select Page

Spoštovani starši,

pa smo dočakali. Vračamo se v šolo 🙂 Vsi.

Najprej se vam najlepše zahvaljujem za razumevanje, sodelovanje in podporo vašim otrokom v času izvajanja pouka na daljavo. Verjamem, da bomo dobro sodelovali tudi naprej.

V ponedeljek se torej vračajo učenci v šolo.

Osnovno navodilo je, da pouk izvajamo znotraj matičnega oddelka. Zato se bodo v prihodnjem tednu neobvezni in obvezni izbirni predmeti še vedno izvajali na daljavo. Navodila v zvezi s tem jim bodo v ponedeljek podali razredniki.

Za učence 4. in 5. razreda iz organizacijskih razlogov ni možno organizirati jutranjega varstva in podaljšanega bivanja, saj smo vse učitelje razporedili za pouk le tega v 1. triadi. Tako vas naprošam, da učenci prihajajo v šolo ob dogovorjenem času (v ponedeljek 4. in 5. razred ob 8.10, 6. in 7. razred ob 8.15 in 8. in 9. razred ob 8.20, na POŠ naj pridejo 4. in 5. razredi ob 8.15). Pred oz za šolo bodo počakali na svojega učitelja in nato skupaj odšli v šolo. O lokacijah so jih obvestili razredniki. Ker bo hladno, naj se prosim toplo oblečejo.

V šoli so maske OBVEZNE za vse učence v skupnih prostorih šole (hodniki, avle, stranišča, jedilnica…). V razredu pa bodo učenci lahko brez mask. Prosim, da prinesejo maske s seboj in da jih tudi uporabljajo. O tej obveznosti se pogovorite tudi doma. HVALA.

Najbolje bomo poskrbeli za zdravje vseh nas tako, da se bomo vsi držali osnovnega navodila – v šolo prihajajo le zdravi učenci in zaposleni. Prosim vas, da v primeru, ko ima otrok četudi manjše znake katerekoli bolezni, da ostane doma.

Zavedamo se, da vsi učenci ne prihajajo v šolo z navdušenjem. Da bo mogoče prihajalo tudi do stisk in nelagodja. V kolikor s svojim otrokom tega ne boste znali rešeti, se prosim obrnite na razrednika, svetovalno službo ali mene. Pomagali vam bomo najti rešitev, ki bo najboljša za vašega – našega otroka.

Prvi teden ponovno v šolskih klopeh je namenjen ponovnemu uvajanju, socializaciji, ponavljanju, utrjevanju in krpanju lukenj v znanju.

Hvala za razumevanje in sodelovanje.

Prijeten sončen vikend vam želim,

Meta Trček, ravnateljica

 

(Skupno 142 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost