.
Select Page

Spoštovani učenci in starši!

Ker se čas odločitve o nadaljevanju šolanja in izbiri poklicne poti za učence 9. razreda vsako leto hitro približa, iščemo načine, ki bi mladim omogočili premišljene odločitve, podprte z dovolj informacijami. S tem namenom smo se osnovne šole Brezovica, Dobrova, Horjul, Log-Dragomer, Polhov Gradec in Preserje povezale pri organizaciji obsežne predstavitve srednjih šol, za katere naši učenci izkazujejo interes.

Vabimo vas na predstavitev srednjih šol in njihovih izobraževalnih programov, ki bo potekala v torek, 19. 11. 2019, od 17. do 19. ure v prostorih Osnovne šole Dobrova. Prireditev bo potekala v sejemski obliki, tako da bodo predstavniki srednjih šol predstavili značilnosti in posebnosti svoje šole in vam bodo na voljo za natančnejše informacije in nasvete.

Prepričani smo, da boste obiskovalci lahko pridobili kakovostne informacije, neposredno od samih izvajalcev srednješolskega izobraževanja. Posebej želimo še opozoriti, da so svojo udeležbo na prireditvi potrdile tudi nekatere srednje šole, ki običajno ne sodelujejo na sejmu izobraževanja Informativa, ki v mesecu januarju poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Posredujemo vam  še nekaj informacij:

  • za obiskovalce prireditve je predviden vstop v šolo samo skozi glavni vhod v OŠ Dobrova
  • za osebne avtomobile je na voljo parkirišče ob šoli
  • seznam in razpored razstavnih prostorov srednjih šol bo objavljen pri glavnem vhodu v šolo
  • na vsakem od razstavnih prostorov (»stojnic«) bo naziv srednje šole prav tako naveden.

Vljudno vabljeni!

Jerneja Mihelčič,                                                                                                               Meta Trček,

šolska svetovalna delavka                                                                                              ravnateljica

 

 

(Skupno 312 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost